Zonguldak’ta iki önce kayıp ilanı verilen kadının cesedi Devrek Çayı’nda bulundu. Polis ağabeyi ve kardeşleri ise cesedin yanında sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Devrek’te ikamet eden 36 yaşındaki Bahriye Çamşul’un yakınları polise kayıp ilanı verdi. Polis tarafından ilçenin farklı noktalarında talihsiz kadını arama çalışmaları sürdü. Aile 10 kişilik ekip kurarak ormanlık arazide arama çalışmaları başlattı.

Zonguldak’tan hareket eden UMKE ekipleri de Devrek Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Aile birlikte Devrek Çayı’nda arama kurtarma çalışmaları başlattı. İki koldan harekete geçen ekipler 15 kilometrelik arazide geniş arama çalışmalarını sürdürdü.

Çamşul’un suda sürüklenen cesedi ise çay kenarında UMKE ve Devrek Belediyesi İtfaiyesi Su altı Arama Kurtarma ekipleri tarafından bulundu. Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Erzincan’da polis memuru olarak görev yapan ağabey Recep ise kardeşi Bahriye’nin cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Dereyi koşarak geçen polis memuru, kardeşinin başına gelerek ‘Değer miydi?’ diye ağlamaya başladı.

Ablalarının cesedini gören diğer kardeşler de olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Bahriye Çamşul’un cesedi torbaya konularak otopsi için Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çamşul’un memur olarak görev yapan eşi Erdal Çamşul ise olay yerinde baygınlık geçirdi. Cumhuriyet Savcısı’nın soruşturması sürüyor.