BEÜ İşletme Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk  projesi kapsamında araç sürücülerini  uyardı:
                             

“Kırmızı ışıkta kalp durmasın, sen dur”

Akşam saatlerinde Gazipaşa caddesi üzerinde BEÜ İşletme Bölümü öğrencileri Duygu Demircioğlu, Aylin Ada, Sibel Soy, Şehri Demirci ve Bilal Arslan İl Trafik Şube Müdürleri ekipleri  ile birlikte, “Emniyet kemeri koltuğa değil, hayata bağlar” ve “kırmızı ışıkta kalp durmasın, sen dur” sloganıyla bilinçlendirme faaliyetini yürüten öğrencilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İşletme Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk  projesi kapsamında araç sürücülerini “Emniyet kemeri koltuğa değil, hayata bağlar” ve “kırmızı ışıkta kalp durmasın, sen dur” sloganıyla bilgilendirdiler.

Emniyet kemeri takılı olmayan araç sürücüleri öğrencilerin kısa bilgilendirme ve broşürlerini takdim etmesinden sonra “bundan sonra emniyet Kemerini her zaman takacağız” dediler.

Öğrencilerin kendi harçlıkları ile bastırdıkları afişler ve kendi el işçiliği ile hazırladıkları üzerinde emniyet kemeri takılı kalpli yastıklarını takdim ettikleri sürücüler bu projeden çok mutlu oldukları söylediler.
 

Öğrenciler proje hakkında gazetemize yaptığı açıklamada; “BEÜ öğrencileri olarak bir sosyal sorumluluk projesi hazırladık. Burada emniyet kemerinin ve trafik ışıklarının önemini vurgulamak istedik. Çalışmalarımızda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sloganımızda ‘Emniyet kemeri koltuğa değil, hayata bağlar’ ve ‘kırmızı ışıkta kalp durmasın, sen dur’ burada sürücülerimiz ile buluştuk. Baş komiserim başta olmak üzere trafik ekiplerimiz burada bize çok yardımcı oldu. Belirtmek isteriz ki, kurallara uyalım unutmayalım ki kazaların çoğu ihmalden kaynaklanmaktandır” dedi. Barış DOĞAN