Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) 8 aydır memur olarak çalışan ve sabah saatlerinde evinde boğazı kesilmiş halde bulunan 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. 


Sabah saatlerinde Meşrutiyet Mahallesi Bağlık Caddesi üzerindeki Karadeniz Apartmanı'nın 4. Katında oturan TTK’da 8 aydır memur olarak çalışan Necla Sağlam, önce poşet ile boğulup ardından ise bıçakla boğazı kesilmiş halde ölü bulunmuş ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılmıştı.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemlerinin ardından Necla Sağlam’ın cenazesi akşam saatlerinde Isparta’dan Zonguldak’a gelen annesine ve yakınlarına teslim edildi. Anne Serpil Kaya kızının cenazesini teslim alırken ağıt yaktı.

Necla Sağlam’ın cansız bedeni toprağa verilmek üzere Alaplı Belediyesi’ne ait Cenaze nakil aracıyla memleketi Isparta’ya gönderildi. Genç kızın cenazesinin yarın öğlen kılınacak olan cenaze namazının ardından Isparta’nın köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Barış DOĞAN