Zonguldak’ta, lise 3’üncü sınıf öğrencisi 18 yaşındaki boksör G.A.’nın, kendisini elle taciz ettiği gerekçesiyle tek yumrukla bayılttığı seyyar satıcı 41 yaşındaki S.K., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen S.K. ‘taciz’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece denetimli serbestlik şartı uygulamasıyla serbest bırakıldı.
Dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Asma Dolmuş Durakları mevkiinde meydana gelen olayda 2 ay boks sporuyla ilgilendiği öğrenilen G.A. kendisini daha önceden elle taciz ettiği iddia edilen S.K. ile karşılaşınca tek yumrukla hastanelik etmişti. Hastaneye kaldırılan S.K. 10 saatlik müşahadenin ardından taburcu edildi.
Zonguldak’ta seyyar satıcı olarak çalışan ve rambo lakabıyla bilinen S.K. hastanedeki tedavisinin bitmesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen S.K. ‘taciz’ suçlamasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen 41 yaşındaki seyyar satıcı kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Mağduru tanımadığını ve herhangi bir tacizde bulunmadığını ifade eden S.K., “Bana niye yumruk attı onu da bilmiyorum” dedi.
Adliyede nöbetçi mahkeme karşısına çıkan S.K., denetimli serbestlik şartı uygulamasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliye çıkışında gazetecilere konuşan S.K., genç kızdan şikayetçi olacağını ifade etti. Daha önce de ‘Adam öldürmek’ suçundan 13 yıl önce cezaevinde yattığı ve bir yıl önce tahliye edildiği öğrenilen S.K., “Kendisini de tanımıyorum. Bana yumruk attı. Neden yumruk attığını bilmiyorum. Hiç tartışma yaşamadık. Kendisi direk geldi vurdu. Şikayetçi oldum" şeklinde konuştu.