Fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı...

İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki bir evde fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlatan ekipler, F.M. (28) ve B.T. (26) ile fuhşa aracılık ettiği iddia edilen Ö.B. (39) düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı. F.M. ve B.T. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Ö.B. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

OLAY

Zonguldak kent merkezinde bir ikamette fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki evi yakın takibe aldı. Adresten çıkan H.K. (26), Ç.P. (37) ve A.A.K. (20) incelendi. İkamette iki kadının para karşılığında fuhuş yaptığı bilgisi alınarak adrese baskın düzenlendi.

İkamette iki kadının para karşılığında fuhuş yaptığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, fuhuş operasyonunda 2'si kadın 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

FUHUŞ OLAYLARI ARTMAYA BAŞLADI

İkamette para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen F.M.(28) ile B.T.(26) isimli kadınlar yakalandı. Fuhuşa aracılık ettiği ileri sürülen Ö.B.(39) ise farklı bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. Ö.B.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.