Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yoldan çıkan otomobil uçurumun kenarında kaldı. Yaklaşık 50 metre yükseklikteki dere yatağına uçmaktan son anda kurtulan sürücü kazada yara almadı.
Kaza, Balı Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sibel Saral idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak 50 metre yüksekten uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Uçuruma yuvarlanmaktan yol kenarındaki ağaç kütüğüne takılı kalarak kurtulan sürücü Saral, önüne çıkan hayvana çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve yoldan çıktığını söyledi. Vatandaşların yardımı ile uçurumun kenarında duran otomobilinden çıkan sürücü olay yerine gelen 112 sağlık görevlilerine durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmesini gerektirecek bir durum olmadığını ifade etti. Saral, "Arabanın üzerine şuradan bir şey atladı. Atlayınca da yoldan çıktım" dedi.
Kazada yaralı bulunmaması nedeniyle 112 sağlık görevlileri olay yerinden ayrılırken, uçurumun kenarındaki otomobil vinç yardımı ile kurtarıldı.