Yangında ağır yaralanan Köroğlu, hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı, Karadon Mahallesinde önceki gün akşam saatlerinde evinde çıkan yangında ağır yaralanan 45 yaşındaki Durdu Köroğlu, tedavi gördüğü İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Karadon Mahallesi Akın Sokak üzerinde önceki gün akşam saat: 19.50 sıralarında yaşanan olayda 45 yaşındaki Durdu Köroğlu, eşi ve çocuğunu Gelik beldesinde kendisine ait işyerine bıraktıktan sonra eve geldi. Köroğlu isimli vatandaş evinde uyuduğu sırada bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Uyuduğu için yangını fark edemeyen Köroğlu'nun imdadına komşusu Fatih Kantarcıoğlu yetişerek Durdu Köroğlu'nu alevler içerisinden ağır yaralı olarak çıkarmıştı. Olay yerine gelen Kilimli Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek soğutma çalışması yapmıştı.

Komşusunun son anda kurtardığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Köroğlu, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Köroğlu’nu kurtarmaya çalışan komşusu da dumandan etkilenerek başka hastaneye kaldırılmıştı.

KÖROĞLU, HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunun çeşitli yerlerinden ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Durdu Köroğlu, Zonguldak’ta yanık tedavi merkezi olmadığı için İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Köroğlu, bu sabah yaşamını kaybetti.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, soruşturma sürdürülüyor. Barış DOĞAN