Zonguldak’ın Ereğli ve Devrek ilçelerinde yüksekten düşme sonucu yaralanan iki kişi kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli’de ilk kaza Kepez Mahallesi Kayalık Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 3 katlı evinin kiremitlerini tamir etmek için çatıya çıkan Cemal Çağlar (57) dengesini kaybederek yere düştü. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Evli ve 2 çocuk babası Cemal Çağlar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

14 GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Devrek ilçesinde 14 gün önce yüksekten düşen Fahrettin Uzuner de (58) bugün hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Devrek ilçesinde 14 gün önce evinin merdivenlerinden düşerek yaralanan Fahrettin Uzuner ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uzuner buradan da Ereğli Özel Anadolu Hastanesi’ne sevk edildi. Yaklaşık 14 gündür yoğun bakımda tedavi gören Uzuner öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcılığı her iki olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.