BAHÇELİ DEĞİŞMELİ

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ öyle bir mirasın üzerinde oturuyor ki ne kadar farkında bilmiyorum.

Beş bin şehit

 vermiş, ayrıca beş on bin gazi vermiş bir hareket mağduru bitmeyen, çilekeş milyonlar yüz binlerce geleceği kararmış gençler ve aileleri bulunan bir hareketin genel başkanlığını yapmak çok kolay değildir.

MHP taban olarak Milliyetçi, muhafazakâr bir kesimi ifade eder. Ortalama bir hayat tarzı olanların partisidir MHP Anadolu dur, MHP esir Türklerin kurtuluş reçetesidir, MHP esaret zincirini kırmak demektir. MHP Birlik, beraber, ülkemizin kalkınması, büyümesi, ilerlemesidir.

MHP demek FATİH, ALPARSLAN, ERTUĞRUL, TÜRKEŞ demektir.

MHP Mustafa PEHLİVANOĞLU ve beş bin şehit demektir. Anlayacağınız MHP yüzde 50 demektir. Toplumun ortalaması budur.

MHP’yi yönetmek çok zordur.

Adliye koridorlarını, mezarlıkları, tabutlukları, Mamakları, darağacını bilmek hissetmek demektir.

MHP Bir anlık gafleti kabul etmemek demektir.

Çünkü MHP yöneticileri çok hassas olmak zorundadırlar. Ülkücüler kimlerin neyi hak ettiğini, ya da etmediğini iyi bilirler. Destan yazanlar ile destanı okuyanların karışması affedilmez.

Bakınız Tuğrul TÜRKEŞ benim bilmediğim bir sebeple AKP-HDP koalisyonuna 50 günlüğüne evet dedi. Alparslan TÜRKEŞ’ in oğlu da olsa MHP tabanı affetmez. ANKARA Resmen çalkalanıyor. Babasının mirasını alacak, Kaseti bulunuyor. ÜLKÜCÜ KANI bu kadar ucuz pazarlıkla satılamaz. MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ etrafına topladığı yönetimini öncelikle büyük bir araştırmadan geçirememiş 7 genel başkan yardımcısı SEKS KASETİ sebebiyle ülkücü hareketi utandırmıştır.

MHP Lideri Alparslan TÜRKEŞ varken neden bir kişinin kaseti falan yoktu? Neden teşkilata böyle sapıklar sızamıyordu? Demek oluyor ki AT SAHİBİHE GÖRE KİŞNER

Devlet BAHÇELİ genel Af çıkarsın oylar artsın diye beklerken Sinan OGAN partiden ihraç ediliyor. Binlerce dava adamı ayıklanıyor. Yönetemiyor da yönetemiyor.

MHP de Genel Başkan değişsin ilk genel seçimde MHP yüzde 30 civarında oy alır.

Her gün duyduğum şu cümleye lütfen dikkat:

‘BİZİM EMEKLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYORLAR, BİZİM KANIMIZA DOKUNUYOR’

Bugün 1 Kasım genel seçimleri arifesindeyiz Türk Milliyetçileri, ülkücüler geçmişe göre partilerine daha fazla sahip çıkmalıdırlar.

Zonguldak açısından 1 Kasım da değişecek ortam bulunmuyor. MHP bu defa da bir vekil çıkarır, düşüncesindeyim. listenin değişmemesi   son derece   önemli oldu.