MHP genel başkanı dr. Devlet BAHÇELİ ne diyor: HDP’Lİ HİÇ BİR OLUŞUMA DESTEK VERMEM.

AK PARTİ konusunda ise ‘Şartlarımızı kabul etsinler olur. Şartlar neler?

1-       17-25 ARALIK HESABI SORULACAK

2-       CUMHURBAŞKANI YASAL SINIRA ÇEKİLECEK

3-       İHANET SÜRECİ KALKACAK

Üç maddelik bir talebi AKP kabul etsin mesele kalmaz. Bahçeli bakanlık falan filan peşinde olan bir genel başkan asla değildir. Bahçeli’yi TBMM Başkanlığı konusunda eleştirenlere bakıyorum adeta bir odundan çıkmış keresteleri görüyorum.

MHP ile ilgili bir takım akıllar satanlar bakıyorum da MHP ile ilgisiz isimler. Hayatlarında MHP ilgili hayırlı rüya görmemiş kişiler MHP’yi, HDP ve BAYKAL konusunda eleştiriyor. Yahu kardeşim bırakın MHP’nin yakasını, Bahçeli’ye akıl satanlar sizlere ne diyeceğim, ‘Aklının zekâtını size versin ömrü billâh geçinirsiniz’

Özellikle Deniz BAYKAL ne BAHÇELİ ne de MHP’yi eleştiremez. Recep Tayyip Erdoğan’ı başbakan yapanın kendisi olduğunu unutuyor.

MHP Kimsenin tapulu malı değildir. MHP şartların, hatların partisi hiç değildir. MHP Türk Milletinin partisidir.

CHP yetkilileri eleştirirken aynı zamanda hakaret ediyorlar. Türk Milliyetçileri, ülkücüler her şeyin farkındadır. MHP tuzağa çekilmek isteniyor.

En akılcı hükümet Formülü AKP-HDP olarak görülüyor bizim pencereden, ikinci formül ise HDP’ ye çok yakın CHP-AKP birlikte hükümet olsunlar. Ülke hükümetsiz kalmasın.

AYNI BEDENDE CAN GİBİYDİK, şarkısını söylemeye devam etsinler.

 Üçüncü ve gerçekçi çözüm ise AKP-CHP-HDP iktidarıdır. Hiç kimse MHP ile ilgili algı yaratıp “Ülkeyi hükümetsiz bıraktı” demeye kalkmasın, altında kalır.

Ülkeyi iki partili hale getirme çabasının ilk işaret fişeğini HDP ateşledi. “CHP-HDP birlikte seçime girmelidir” lafını HDP etmiştir.

Amerika’da cumhuriyetçiler ve demokratlar şeklinde iki parti bulunuyor, Türkiye’de de iki partili bir senaryo vakti geldiğine inanıyorlar.

Evet, gelsin kabul, AKP yerine MHP geçer HDP-CHP birlikte sol blok oluşturur. Ömrü billâh CHP iktidar göremez.