Teknoloji perakendecisi Bimeks, Zonguldak’taki Kozlu Park AVM’de 137. mağazasını açtı.
Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Zonguldak’ın gözde alışveriş ve yaşam merkezlerinden Kozlu Park AVM’deki mağazasını açtı. Açılışa Bimeks yöneticileri, Bimeks Zonguldak Franchise İş Ortağı Serkan Günay, Kozlu Park AVM Genel Müdürü Tolga Çebi, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Mehteran takımı ile başlayan açılış programı yapılan dualarla devam etti. Mağazanın açılışını ise protokol üyeleri yaptı. 400 metrekarelik satış alanı bulunan mağazada beyaz eşya, ev aletleri grubu ürünleri ve elektronik grubu ürünleri müşterilerin beğenisine sunulacak.
“Türkiye’ye yatırıma devam”
Mağaza açılışında konuşan Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi olarak Türkiye’ye yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. Kurtoğlu, şöyle konuştu:
“Biz her defasında Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi olduğumuzu vurguluyoruz. Bunun; bizim omuzlarımıza yüklediği ağır bir sorumluluk var. Biz 15 Temmuz öncesi dört ayrı lokasyonda mağaza açılışı planlamıştık. Bu açılışlarımızı planladığımız şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün Zonguldak’tayız. Bu Türkiye’de ekonominin bize verdiği güveni gösterdiği gibi bizim de ekonomimize, vatandaşlarımıza ve hayatın normalleşmesine olan güven ve katkımızı göstermektedir. Türkiye’ye yatırıma devam.”
Bimeks Zonguldak Franchise İş Ortağı Serkan Günay ise, Bimeks’in özgün franchise modelinin avantajlarından faydalandıklarını söyledi. Zonguldak için indirimlerle dolu ve eğlenceli bir açılış kampanyası hazırladıklarını ifade eden Günay, “Zonguldak’a teknoloji üssü kurarken bizlere gösterdikleri pozitif yaklaşımları ve desteklerinden dolayı katkısı bulunanlara teşekkür ediyoruz. Bimeks’in Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kozlu Park AVM Genel Müdürü Tolga Çebi ise Bimeks’in Zonguldak ekonomisine getirisi olacağı gibi, Kozlu Park AVM’deki müşteri sirkülasyonunun da artacağına inandığını belirtti.