FLAŞ HABER



“Manda Yoğurtlu Zılbıt Otlu Közlenmiş Biberli Magnum”
hiç duydunuz mu?
Ya da;
 “Siyez Bulgurlu Mantarlı Türk Usulü Risotto ile Kestane Püreli Kiren Soslu Kaz Gravlax” size ne çağrıştırıyor?

Hadi bakalım…

Bilin de görelim!..

Bilemezsiniiiiiz, çünkü bu kavramların her biri bir yemek çeşidi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen “International Istanbul Culinary Cup 2019” yarışması Grand Prix Üniversiteler kategorisinde işte bu yemeklerle gümüş madalya kazandı.

Kutluyoruz Devrek Meslek Yüksek Okulunu…

Helal olsun!

Öğrencilerin tatlı menüsünde bulunan “Lohusa Şerbetli Kuru Kayısı Dolgu Armut Tatlısı” da ayrı bir beğeni kazanmış…

Evet;

Zonguldak hep madencileriyle tanınacak değil ya,

Bundan böyle aşçılarıyla da ülke çapında ünlenecek…

Belki de uluslar arası boyutlarda,

Neden olmasın?
 
 
 
 
    
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner243