Kışın sert geçmesi sağlığımı oldukça yoran / sarsan bir durum yarattı.  Günlük dört ilacın yanına birkaç çeşit ilaç daha eklendi.  Evde dinlenme halindeyim. İyi ki şu bilgisayar ve facebook var. Hiç olmazsa meşgul olmanıza yarıyor. Çok az dışarı çıktım bu süre içinde. Bu arada gazetedeki yazılarımı da zorlansam da aksatmamağa çalıştım. 
 Durumumu öğrenen çok değerli arkadaşlarım, başta Başkan Yaşar Bükrü olmak üzere partili arkadaşlarım arayıp sordular, gerektiğinde yardımcı oldular, dayanışma gösterdiler. Kendilerine çok çok teşekkür ederim. Hepsi sağ olsunlar.
Artık epeyce düzelmeğe başladım.
 Daha öncesinden sözünü verdiğim bir kitap çalışmasını da ağır aksak da olsa yürütmek zorundayım. Biraz daha düzelince hem sağlık kontrolü hem de kitap çalışması nedeniyle bir Ankara yolu görünüyor.
Bu nedenle okuyucularımdan özür dileyerek bir süreliğine gazete yazılarına ara vermek durumu  zorunlu oldu. Değerli okuyucularıma saygı ile duyururum.
*        *         *
Editör’ün notu: Halkın Sesi ailesi olarak değerli ağabey ve yazarımız Hamit Kalyoncu’ya acil şifalar diler, bir an önce tamamıyla iyileşip yazılarına devam etmesini umar ve “geçmiş olsun” dileklerimizi sunarız.