Biraz da spor yazalım dedik ve web üzerinden bir araştırma yaptık…
Fazla önemli bir spor olayı yok, çünkü spor da coronaya kurban gitti.
Ama yine de ülkemizde spor konuşuldu…
Peki en çok konuşulanlar ne?
Hangi oyuncular, hangi takımlar?
Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırlanan Kasım ayı raporu açıklandı.
 Ay boyunca en çok konuşulan futbolcular, takımlar, kulüp yöneticileri, teknik direktörler ve hakemler belirlendi.
Rapora göre ay boyunca futbol kulüpleri arasında en çok Fenerbahçe konuşulurken, en çok haberi yapılan futbolcu ise Ozan Tufan oldu.
 
İşte araştırmanın detayları…

Hareketli bir ayı geride bırakan spor camiasında yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken, gündemi belirleyen başlıklar ele alındı.
Türk futbolunun iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, gol düellosuna dönüşerek tam 7 gol atıldı. Karşılamayı 10 kişi tamamlayan Beşiktaş 4-3’lük galibiyet ile 3 puanı kazanan taraf oldu.
 Heyecan dozu oldukça yüksek olan ve tempolu oynanan derbi ay boyunca spor gündeminde gözleri üzerine topladı.
 
Fenerbahçe’de kayıplar sürüyor

Sezona oldukça etkili başlayan Fenerbahçe, yaşadığı puan kayıplarıyla taraftarlarını üzdü. Kasım ayında ikisi de Kadıköy’de olmak üzere iki yenilgi yaşayan Fenerbahçe, önce 2-0’lık skorla Konyaspor’a ardından 4-3 gibi farklı bir skorla ezeli rakibi Beşiktaş’a karşı kendi sahasında mağlup oldu. 15 yıl sonra Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de ilk kez yenilgi yüzü gören Fenerbahçe, 2020 yılı içerisinde hem Beşiktaş hem Galatasaray hem de Trabzon’a karşı kendi sahasında sürdüğü yenilmezlik serilerini sona erdirdi.
 
Öte yandan Ocak ayı için transfer girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’de Mesut Özil isminin gündeme gelmesi, taraftarlar arasında heyecan yarattı.
 
Basketbolda da hem EuroLeague’de hem de Türkiye liginde mağlubiyetler alan Fenerbahçe için Kasım ayı pek parlak geçmese de, ay boyunca medyada toplam 60 bin 889 habere konu olarak bu alanda zirvede yer aldı.
 
Sarı-lacivertli takımı ikinci sırada 55 bin 325 puanla Beşiktaş, üçüncü sırada ise 45 bin 098 adet haberle Galatasaray takip etti.