Grubumuzun kaliteli ekiplerinden, Menemen Belediyespor karşısında uzatma dakikaları içerisinde yaratılan penaltı golüyle mağlup olduk.

Sezon başından bu yana, lig süreci içerisinde zaman zaman yaşanan maddi sıkıntılar sonrası oyuncuların alacakları zamanında ödenemeyince sıkıntılar yaşandı.

Bu yaşanan olaylar sonrası Kömürspor takımından, bundan fazlasını beklemek de bence haksızlık olur diye düşünüyorum. 2018 – 2019 sezonu bu yıl, zor geçiyor gibi…

İkinci yarılar, kader belirleyici oluyor, şampiyonluk yarışları kızışıyor, zaman zaman liderlik el değiştiriyor.
Üç takım bir alt lige düşecek.

Yarış kıyasıya devam ediyor.

Dar imkânlar çerçevesinde, ligdeki mücadelesini sürdüren, lacivert kırmızılı ekibimizin, ligde bulunduğu konum asla küçümsenmemeli.

Maç öncesi stadyum girişinde bulunan bir mekânda dostlarla otururken, Menemen Belediyespor’u taşıyan Sarı – Lacivetli renklerle donanımlı otobüs önümüzden geçti. Biz de dostlarla, bir birimize baktık ve gülümsedik.

Bazı ayrıcalıklar, daha doğrusu imkân ve olanaklar, başarıya koşulan bir yolda avantaj değil midir?

Yer aldığımız ligde birçok sorunumuzu henüz çözüme kavuşturamadık.

Oyun formatımız yok gibi, ligde en az gol atan ekiplerden birisiyiz. Ligde tutunmak adına mücadele eden takımlardan, Konya Selçuk ekibi 33 gol atmış, 48 gol yemiş. Bandırma Spor takımı, 31 gol atmış, 42 gol yemiş.

Kömürspor takımı ise 26 maç sonunda 27 gol atmış, 31 gol yemiş. Tablo bu.

Ara transfer döneminde takımımızın ideal 11’inde yer alan Onur, Şevket, Ercan gibi oyuncularla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.

Yaşanan maddi sıkıntılar bunun tek nedeni, kadromuza alınan genç oyuncular geleceğimizin yıldızları olabilirler.