Zonguldak Kömür Spor geçtiğimiz hafta Niğde deplasmanında mağlup olunca takımın şampiyon olacak bir kadroya sahip olmadığı, bazı noktalara Ocak ayında transfer yapılması gerektiği açıkça ortaya çıkmış oldu. 

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömür Spor sahadan mutlaka üç puan ile ayrılmalıdır. Şu an ligde 3. sırada bulunan kırmızı-lacivert Zonguldak Kömür Spor, ilk yarının bitimine üç maç kala, kalan maçlardan mutlaka en az 7 puan çıkarmalıdır.

Çatalca maçında futbolcularımız öyle vuruşlar yapsınlar ki top çataldan ağlarla buluşsun

İkinci yarıya başlarken takımda eksiklik hissedilen üç noktaya yapılacak transferler ile ilgili başkan Süleyman CANER ve yönetimine mutlaka sahip çıkılmalı ki, takım yakaladığı şansı 2.lige çıkarak tamamlasın.

Kentin milletvekilleri ortalıkta yok iktidar partisi ortalıkta yok. Sadece muhalefet partilerinin temsilcileri maçlara gelerek takıma sahip çıkıyor.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ile Ali İhsan Köktürk maçları izlemeye gelsinler. İktidarı en azından köşeye sıkıştırıp Zonguldak Kömür Spor’a sahip çıkmak durumunda bıraksınlar. Ayrıca Mehmet Haberal takıma sahip çıkabilir. Alınacak bir futbolcuyu transfer edebilir. Maddi yardımda bulunabilir.

Biz kimseyi yok yere eleştirmiyoruz. Özcan Ulupınar, mutlaka Çatalca maçına gelerek maçı izlemelidir. Takımı kulüp binasında ziyaret ederek maç öncesinde desteğini göstermelidir. Böyle bir manevi güç, futbolcular ve yönetim açısından beklenen bir durumdur.

Köksal Toptan gelsin demiyorum, gelmeyeceğini biliyorum. Etliye sütlüye karışmayan Toptan, bilindiği gibi futbol konusunda iştahı kapalı bir siyaset adamıdır.

Ereğli Milletvekili Ercan Candan “Benim Ereğli takımlarım var, ben onlara yardım edemiyorum.” diyebilir. Haklıdır. Evet, Ereğli hiç Zonguldak olmadı ki. 

Bizim umudumuz Özcan Ulupınar. Mutlaka gelsin, maçı izlesin.

Destek sadece maddi olmaz, manevi destek belki daha da önemlidir.

Başka kentlerimizde Milletvekilleri takımlarına sahip çıkmasa vatan haini ilan ediliyorlar. Bizim böyle bir ithamda bulunma gibi bir konumumuz olamaz.

Sahip çıkın be kardeşim, sahip!