11 Üniversiteli gençten örnek davranış:
11 ENGELLİ İLE FİDAN DİKTİLER
Zonguldak BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendilerine verilen fidan dikme görevini, örnek bir kampanyayla taçlandırdı. 11 öğrenci, Çatalağzı Engelliler Derneği'ni de kampanyaya dahil ederek 11 engelli vatandaşla birlikte fidan dikti. Öğrencilerin bu azmi, büyük alkış aldı.
11 Kasım 2019 tarihinde tüm ülke genelinde başlatılan ağaç dikme kampanyası 'Geleceğe Nefes Ol' kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 2. Sınıf öğrencileri ile Çatalağzı Engelliler Derneği ortaklığında geliştirilen 'Birlikte Yeşillendiriyoruz' projesi Çaycuma Adaköy mevkiinde gerçekleştirildi.
Çatalağzı Engelliler Derneği'nden 11 engelli ve BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 2.sınıf öğrencileri ile birlikte programa katıldılar.
Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albaş "Çok güzel ve anlamlı bir etkinlik olduğunu 11 milyon yüreğin icinde 11 engellilmizle olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek,Bu güzel program için araç tahsis eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Kemal Gümrükçü, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ve BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Kordiantörü Ertan Albas'a tesekkür ederiz" dedi.
Proje Öğrenci Koordinatörü Ertan Albas da; "Bu proje ile yaz aylarında terör örgütü tarafından yakılan ormanlarımızın tekrar yeşillendirilmesi ve geleceğe Nefes olmak için Çatalağzı Engelliler Derneği bünyesindeki engellilerimiz ile biz Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri el ele verdik ve fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğimizi yok etmek isteyenlere karşı; engellisi, engelsizi, öğrencisi, işçisi, doktoru, öğretmeni hep beraber olduğumuzu, tek yürek, tek nefes olduğumuzu göstermek istedik" dedi. 
Haber: Abdullah Karabacak