Zonguldak'ın Kapuz Mahallesi Tersane mevkiindeki tren yoluna kanalizasyon suyu akıtıldığı ortaya çıktı. Yazarımız Gülden Işık'ın görüntülediği rezalet, kanalizasyon suyunun demiryolu kenarı boyunca dere gibi aktığını bariz bir şekilde ortaya koydu.   

Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar yaşanan rezalete tepki gösteriyor. Bu görüntülerin şehrin en güzide mekanına yakışmadığını belirten vatandaşlar, "Burası Kapuz, Tersane bölgesi. Zonguldaklıların en gurur duyduğu semtin adı. Bu bölgede pis su akıtılması bizi çok üzüyor. Güzelliğiyle gurur duyduğumuz Kapuz'da böyle şeyler yaşanmamalıydı. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu rezalete çözüm bulunur" dedi.

Yazarımız Gülden Işık da kanalizasyon olayına şahit olduğunu belirterek, şahit olduğu manzarayı şu sözlerle dile getirdi: "Dün Kapuz tarafına gittim... Tersane tarafındaki tren yoluna şarıl şarıl lağım akıyordu... Kilimli sahil yolu üzerinde Uzunkum'a yakın yerde de aynı durum... Kapuz plajına akan dere de çok kirliydi.. Sanırım ona da lağım karıştığı için...Kapuz bunları hak etmiyor!"

Halkın Sesi