Zonguldak Karaelmas Mahallesi, Kaptan Sokak üzerindeki açık alana çöp ve kül dökme rezaleti, tüm uyarılara rağmen devam ediyor. Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevreci STK'lar ise gazetemizin tüm uyarılarına rağmen rezalete göz yumuyor.   

TTK Kibrit evlerin yanındaki çöp kutusu yerine doğaya çöp ve kül dökülmesi tepki çekiyor. Bina sakinlerinin gece karanlığından faydalanarak çöplerini ve küllerini açık alana dökmesine tepki gösteren Apartman sakinleri ise yetkilileri göreve davet ediyor.

Halkın Sesi’ne konuşan bina sakinleri, “İnsanlar oturduğu evin önünü kirletmekten utanmıyor. Gece kimse görmez diye pislik döküyorlar. Halbuki evlerin hemen yanında 10 adımlık yerde çöp döküm alanı var. Yetkililer göz yummaya devam ederse burası şehir çöplüğüne dönecek. Kuş kafesi var, leğenler var, hasta bezleri var. Aspiratör bile var. Her taraf poşetlerle dolu. Kibrit evlerin altında 2-3 ayrı noktadan kül de döküyorlar. Yetkililer sesimize kulak versin. Bu rezalete bir son verilmesini istiyoruz” sözleriyle tepkisini dile getirdi. (Abdullah Karabacak)