TEMA Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği üyeleri TEMA Vakfı’nın kuruluşunun 25’inci yıl dönümü dolayısıyla Belediye Kültür Merkezi önünde toplandılar. Burada üyeler tarafından vatandaşlara dağıtılan broşürle TEMA Vakfı tarafından kuruluşunun 25. Yıl dönümü nedeniyle 150 bin çocuğa doğa eğitimi sağlamak amacıyla yapılan mesaj kampanyası anlatıldı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan TEMA Vakfı İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Kutlu Günvar, TEMA Vakfı’nın 25’inci yaşını kutladıklarını ifade etti. TEMA Vakfı’nın 150 bin çocuğun doğa eğitim için başlattığı mesaj kampanyasına değinen Günvar,  “Amacımız 150 bin çocuğumuza doğa eğitim sağlamak amacıyla TEMA Vakfı tarafından 25’inci yıl dönümü nedeniyle başlattığı kampanyada  TEMA yazıp 3464 mesaj yollanarak bu çocuklarımızın eğitimi sağlanıyor.” dedi. Günvar 27, Kasım Pazar Günü, NTV’da yayınlacak olan ‘Umutta Yeşeren Şarkılar’ adlı TEMA Vakfı 25’inci yıl özel yayını vatandaşları izlemeye davet etti.

Günvar son olarak, amaçlarının gelecek için güzel bir doğa bırakmak olduğunu söyleyerek, “Bizim amacımız kuruluşundan bu yana sadece ve sadece gençliğe güzel bir dünya güzel bir doğa bırakabilmek bizim başka hiçbir amacımız olamaz. “ diye konuştu.  Aykut KARA