Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan kaz veteriner hekimler tarafından tedavi edildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde kesici bir alet ile yaralanan ve vatandaşlar tarafından bulunan kaz önce belediye ardından da Orman İşletme Müdürlüğüne tedavi için götürüldü. Burada kazın tedavi edilemeyeceği cevabını alan vatandaşlar yaralı kazı özel bir kliniğe götürdü. Veteriner Hekim Hüseyin Demircan ve ekibi yaralı kazı kısa sürede ameliyat masasına yatırarak önce yaralı bölgeyi temizledi ardından da ameliyatı gerçekleştirdi.

Yaralı kazın tedavisini kısa sürede tamamlayarak iyileştiğinde yeniden doğaya salınacağını belirten Veteriner Hekim Demircan, “Bu dışarıda bulunmuş. Duyarlı bir vatandaş tarafından bizlere getirildi. Belediye ve Orman işletmesine götürülmüş. Tedavilerinin buralarda yapılmadığı söylenmiş. Duyarlı vatandaşımız sağ olsun bizlere getirdi. Bizlerde tedavisini yaptıktan sonra yeniden doğal hayatına salacağız. Yarası silahlı yaralama değil de keskin bir cisimle kesilmiş gibi açılmış. Ön tarafta iç organlara kadar gitmiş maalesef. Bir tek peliton dediğimiz yer tutuyor. Ama düzelir inşallah" diye konuştu.