Genç yaşta kalp krizi geçirip Ankara’da açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyat çok başarılı geçti. ÇİKO HASAN artık hastanede gün sayıyor. Çok yakında yine Büfede kendisini göreceksiniz. Biricik kızı ELİFNAZ BOSTANCI Rize’de yapacağı Türkiye judo şampiyonasına giderken sıkletinde Türkiye şampiyonu oldu. Babasına en büyük ödülü verdi. Hasan BOSTANCI bildiğimiz gülücüğünü objektife verirken ‘ÇOK YAKINDA ARANIZDAYIM’ diyordu.

Namı değer ÇİKO HASAN ile şuan sohbet etmek AKP-CHP ya da AKP-MHP koalisyonunu sormak isterdim. Vakti gelince sorarım.

Allah’ım şifa versin çoluk çocuğuna bağışlasın.

TTK’YA 5 BİN İŞÇİ

TTK Zonguldak’ın hatta bölgemizin can simidi bir kuruluşumuzdur. TTK kömür üretirse Türkiye dışarıdan kömür ithal etmez. Dövizimiz cebimizde kalır. TTK mutlaka ve mutlaka 5 bin ton kömür üretecek seviyeye getirilmelidir. 

Genel seçim öncesinde TTK’YA İŞÇİ ALIMI ağızlardan düşmüyordu. Şimdi sendika dâhil kimse İŞÇİ ALALIM demiyor. Hükümetin kurulması bekleniyor cevabı alabiliriz doğrudur.

TTK ile ilgili bana göre yeni bir planlama yapılmalıdır. TTK üretimden vazgeçmiş bir görüntü veriyor.  Her yıl üretim biraz daha düşüyor. Uzman bir kadro ‘5 BİN TON ÜRETECEĞİZ’ planı yaparsa üretim hedefi tutar.

Sen ne diyorsun. Ne üretimi biz TTK ’yı gözden çıkardık, özelleştiriyoruz, gibi bir niyetiniz varsa bunu artık açık söyleme zamanı gelmiştir. İşsizleri umutlandırmayın TAŞ BİTTİ YAPI POYDOS deseniz iyi olur.

SAVAŞMA SEVİŞ

CUMHURBAŞKANI Tayyip ERDOĞAN pek muhterem yakın dostu Beşer ESET ile yolları kestirmeden kapatınca artık SURİYE ile 900 km. bir sorunu kucağımızda bulduk. PYD, IŞID, ÖZGÜR SURİYE ORDUSU gibi terör örgütleri bize yakın sınırda KÜRT DEVLETİ diğer adıyla Namı değer PKK DEVLETİ kurmanın yarışına girmiş bulunuyorlar. 

Bizim ki kurdurmam vururum. Dese de TSK biraz dur. Cevabı verdi.

Ömrünü tamamlamış bir siyasi irade savaş kararı veremez. Yeni hükümet kurulsun bekleyelim.

Ancak; bizim sınırımızda yaşanacak bir terör olayına devlet güçleri anında cevap verecek yetkiyle donatılmıştır. ABD şunu der A.B bunu der. RUSYA ne der? İRAN şöyle yapar, halime bak dertli çal.

SAVAŞ kararı verilirse bana göre iç savaş kaçınılmaz olur. Kardeş kardeşin kanını döker. Böyle bir karar ne olursa olsun verilmemelidir.