Hafta sonunda, taraftarımız önünde Sivas Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyet sonrası derin bir ‘oh’ çeken  Kömürspor takımı, puanını 39’a çıkartarak, lig için son noktayı koydu.

Sezon başından bu yana ligde inişli-çıkışlı grafikler çizen lacivert-kırmızılı ekibimiz,maddi sorunlar nedeni ile rahat bir sezon geçiremedi.

Kömürspor takımının yapısını çok iyi bilen teknik direktör Cahit Terzi ile lige başlaması bence büyük avantajdı.

Gençlere dayalı transfer politikası ile bugün gelinen seviye, gelecek için bence atılmış en önemli adımlardan birisidir.

Özellikle son 2 hafta kadroda yer alan Doğukan Bad (23), Semih Karadeniz (23), Tezcan Gökmen (19), Cömert Kandemir (22), Sabri Ege Ömür (20), Akif Karagülmez (23), İsmail İn  (22) gibi oyuncular geleceğimizin teminatı değil midir ?

Pazar günü Kömürspor’un,  Sivas Belediyespor’u konuk ettiği karşılaşmayı, Trabzonspor adına şehrimize gelen teknik sorumlusu, bu maçta genç oyuncumuz Tezcan Gökmen’i izleyerek olumlu notlarla şehrimizden ayrıldı.

Geleceğimizin yıldız adaylarını, bu takıma kazandırılmalarında, büyük emekleri olan Cahit Terzi ve ekibine kent olarak teşekkür etmeliyiz.

Onur ve Okan gibi oyuncular kimin eseridir?

Çok dar imkanlarla bu ligde mücadele etmek, tutunmak, büyük başarı değil midir?

Ligin tamamlanmasına 4 hafta kala puan cetvelinin, alt sıralarında, yer alan takımlar, ligde kalabilme adına çırpınıyor.

Bu ekiplerden Fethiyespor’un takım değeri, 5. 850.00 EUR., Anadolu Selçukspor takımının değeri, 2.370.00 EUR., Tokatspor’un takım değeri, 3. 200.00EUR., Kömürspor takımının değeri ise 2. 570.00 EUR.

Çok para harcamak bir takımı şampiyonda yapmıyor, lige kalmasına da yetmiyor.

Paramızı harcarken, çok düşünmemiz azım.

Bizim sokağa atacak paramız yok.

Sezon içerisinde kadroda yer almaya başlayan genç oyuncuların, kumaşları çok iyi, oynadıklaı her maçta tecrübe kazanıyorlar.

Onlara bu şansı veren Kömürspor teknik kadrosunu kutluyorum.

Futbol böyle bir şey.

Her başarının öncesinde, bir risk yaşanır.

BU riski de cesur yürekler alır.