Ligin ikinci yarısına, farklı bir anlayış ile başlayan Kömürspor takımı, 3 haftadır beklenen galibiyet çığlığını, zorlu Urfa deplasmanında attı.
Üst üste alınan 2’si kendi sahasında, bir tanesi de deplasmanda olmak üzere 3 beraberlik sonucu böyle bir çığlığa şiddetle ihtiyacımız vardı.
Düşme barajı içerisinde yer alan Tokatspor, Bandırmaspor ve Fethiyespor, takımları tehlikeli bölgenin dışına çıkmak adına varını-yoğunu harcarken,  kazanamadığımız her maç, bizi de bu tehlikeye yakınlaştırır.
 Yönetim, teknik kadro, oyuncular ve taraftarlar, şunu asla unutmamalıdırlar; hangi ligde oynarsanız oynayın liglerin ikinci yarıları, her sezon çok zor geçer.
İkinci yarılar sonuçların belirleyicisidir.
Şampiyon olacaksanız, Play-Off oynayacaksanız, lige veda edecekseniz, ligin ikinci yarısının sonlarında bunları yaşarsınız.
TRTSPOR yetkililerine teşekkürler. Şanlıurfaspor-Zonguldak Kömürspor maçını yayınlayarak, Zonguldak ve Zonguldak dışında yaşayan Zonguldaklıları mutlu ettiler. 
Bir o kadar da aynı mutluluğu Urfalı taraftarlar yaşadılar.
Urfaspor maçını izlerken, bazı gerçekleri de görme şansını yakaladık.
Bazı illerde, hakemler cesur kararlar veremiyorlar. 
Maç başında geliştirdiğimiz bir kontra atak sonrası atılan gol, ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
Yine ikinci yarıda gelişen bir atakta rakip ceza sahası içerisinde, Urfaspor defans oyuncusunun eline çarpan ve yön değiştiren pozisyon sonrası verilmesi beklenen bariz penaltı verilmedi.
Bu görüntüler gerçeğin aynası!
İlerleyen haftalarda, bunlara benzer daha farklı görüntülerle, karşılaşırsak hiç şaşırmayalım.
Urfaspor maçında başta kalecimiz Sinan Ören olmak üzere emeği geçen tüm oyuncuları kutluyorum.
Yeni transferlerimizden Semih Karadeniz’in kumaşı mükemmel.
Önümüzdeki haftalarda daha farklı bir Zonguldak Kömürspor izleyeceğimizi umuyorum.