2018-2019 Futbol sezonunda 2’inci Türkiye Liginin Kırmızı Grubunda 3.yılını geçirecek olan Kömürspor futbol takımı, sezon öncesi gerçekleştirdiği, transfer çalışmaları ile olumlu sinyaller veriyor.

Öncelikle iç transfer çalışmalarında, sıfır hata ile başarılı adımlar atmaya özen gösteren transfer komitesi, takımın iskeletini zedelemeden kalması gereken, oyuncuların, yanı sıra ara transfer döneminde Keçiörengücüspor’a satılan golcü futbolcusu, Okan ile daha önce orta sahada görev yapan Turan’ı yeni sezon öncesi renklerine kattı.

Geçen sezon oynadıkları, futbol ile başarılı sezon geçiren kalecimiz Sinan, stoper mevkiinde oynayan Kamil, geri dörtlümüzün sol kanat oyuncusu Ercan ve Kömürspor takımına geldiği günden buyana, alınan tüm başarılı sonuçlarda imzası olan üçüncü bölgemizin kilit ismi Onur’u bu sezonda kadroda tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kırmızı Lacivertli ekibimizin başta kulüp başkanımız Süleyman Caner olmak üzere yönetim kadrosu ve transfer komitesini, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü, gönülden kutluyorum.

Futbolda transfer döneminde astronomik rakamları harcama lüksüne sahip olmayan takımımız için, gerçekler orta da. Mevcut gelirlerimizi iyi kullanmamızda, bizi başarıya taşıyabilir.

Amatör ligden başlayarak, bugün oynadığımız lige kadar büyük paralar harcamadan başarılı olduk.

İlk dönem çalışmalarını tamamlayan Kömürspor takımı 2’inci dönem çalışmaları için Kızılcahamam da Patalya tesislerinde kaldığı süre içerisinde 2 hazırlık maçı oynayacak.

Dış transfer çalışmalarını da, büyük bir titizlik içerisinde sürdüren komitenin, her an parmak ısıttıracak bir ismi renklerine katması an meselesi olabilir.

Haziran ayından bu yana dış transfer için Galatasaray altyapısından yetişen Doğancan Davas, Altay takımı ile kampta bulunan Hüsamettin Yener, İstanbulspor takımının kadrosunda yer alan Yunus Emre Yalçın Kömürspor takımının ısrarla istediği oyuncular.

Kulüpleri ile aralıksız olarak görüşmeleri sürdüren lacivert kırmızılıların, yeni sezonda hedef büyütmeden yana ısrarlı olduğunu açıklayan yetkililer, az ve öz transfer ile play off, mücadelesi verecek ekipler arasında yer almayı planlıyoruz dediler.