Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, tebrik etmek ve hediyelerini vermek üzere Fener İlköğretim Okuluna ziyarette bulundu.

Kampanyanın kazanan okulları arasında 1.ve 2.’leri Alaplı’dan çıkarken 3.sü Zonguldak Merkez Fener İlköğretim Okulu oldu. 70’in üzerinde okulun arasından ilk üçe girmeyi başaran Fener İlköğretim Okulu, Başkan Akdemir’in takdirini kazandı. Konuşması sırasında duygulanan Akdemir; “Göstermiş olduğunu başarıdan ötürü alnınızdan ve gözlerinizden öpüyorum. Sizin gibi çalışkan öğrencilere ihtiyacımız var. Hepinizi kutluyorum.” Dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilere satranç takımları hediye eden Akdemir, çocukları görünce yaşadığı duygusallığı tarif ederken şunları kaydetti; “35 Yıl görev yaptıktan sonra görevden ayrılmak gerçekten çok zor. Şimdi KPSS vs. çıktı. Ancak bizler, sırf öğretmen olmak için çocuklarımıza yarar sağlayabilmek için eğitim aldık. Çocuk seslerini hala özlüyorum. Çocuk sesi her sesten farklıdır. Yorucu gibi görünse de oldukça heyecan vericidir. Keşke onlar gibi olabilsek”

DERYA AKTAŞ