Akıl Treni Yeni Nesil Öğrenci Gelişim Merkezi Zonguldak Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenci ve velileriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi. 

Hafta sonu Fener Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltıya, Akıl Treni Yeni Nesil Öğrenci Gelişim Merkezi Zonguldak Şubesi  Müdürü Esra Varol, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 



Akıl Treni Yeni Nesil Öğrenci Gelişim Merkezi Zonguldak Şubesi  Müdürü Esra Varol, Akıl Treni’nin Zonguldak’ta 2015 yılının Temmuz ayında açıldığını ve bireysel ya da en fazla 6 kişilik gruplarla eğitim ve öğretime deneyimli kadrosuyla eğlenceli bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

 “Her çocuk özeldir diyerek yola çıkan Akıl Treni, 5-15 yaş çocuklarımıza Play Attention (dikkat dağınıklığı, hiperaktivite görev bilinci kazandırmaya yönelik oyunlarla beraber çocuğumuzun gelişimi desteklenir. Singapur matematiği ile matematik artık en zevkli ders haline gelir. Hızlı okuma ve hafıza güçlendirmenin yanı sıra el yazı geliştirme ve son olarak İngilizce programları mevcuttur. Bugün burada Türkiye’de değil, dünya genelinde, 23 Nisan dünyanın en güzel bayramlarından biri. 23 Nisan’ı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan etmesidir. Bu 23 Nisan’ın çocuk bayramı olmasında Gazi Mustafa Kemal’in sadece çocuk sevgisi yatmıyor. Aynı zamanda çocukların yaşayacağı barış dolu bir dünya özlemi yattığı için Atatürk’ün gönlünde, çocuklara 23 Nisan’ı bayram olarak hediye etti. Bizde Akıl Treni Yeni Nesil Öğrenci Gelişim Merkezi Zonguldak Şubesi  olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerimiz ve velilerimizle kahvaltıda bir araya gelmek istedik”. Barış DOĞAN