Bülent Ecevit Üniversitesi-Karaelmas Kitap Kulübü, eğitime destek vermek ve aydın insan yetiştirmek için bir kampanya başlattı. Zonguldak, Kdz.Ereğli, İstanbul, Aydın, Antalya, Kars, Bitlis ve Diyarbakır illerimizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, kitap, defter ve kırtasiye malzemesi toplayacak olan kulüp, ihtiyacı olan okullara ve öğrencilere, yardımcı eğitim ekipmanlarını dağıtacaklar.

Bu konuda kulüp merkezinden şu açıklama yapıldı:

Karaelmas Kitap Kulübü Başkanı Mustafa Canpolat ve Yeşim Aydın, duyarlı insanlarımızı bu  kampanyaya destek vermeye çağırıyorlar:“Fazladan alınmış bir defter, henüz bitmemiş bir kalem, okumuş olduğumuz bir kitap, kitaplığımızın tozlu raflarında kalmasın. Asgari ücretle yaşam mücadelesi veren insanlarımız, bir kitap ya da bir renkli kalemi alamayacağını unutmayınız. Eğitim, bir ülkenin kalkınmasının temelini oluşturmaktadır. Bilgiye, bilime, ışığa yürüyen insanlar yetiştirilmeden hiçbir ülke kalkınmasını tamamlayamamıştır.Dünya barışını sağlamayı ve bütün ülkelerin kalkınmasını, bilgili ve aydın insan yetiştirmekle mümkün olacağını hep hatırlamalıyız” diyorlar.

Karaelmas Kitap Kulübü üyeleri, halkımıza sesleniyor: “Sesimizi duyan kişi ve kuruluşları bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.Çok değerli eğitim gönüllüleri, Zonguldak ve çevresinden yardımda bulunacak olanlar, Bülent Ecevit Üniversitesi ana kampüs içerisinde bulunan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği  kantinlerine,ayrıca, Bahçelievler Mahallesi, Reyhan Sokak Kaptan Apartmanı, Daire 7 Zonguldak adresine malzemeleri teslim edebilirler. Derneğimize kitap ve kırtasiye malzemesi göndermek isteyen eğitim gönüllüleri, ayrıntılı bilgi almak için:
[email protected] e-mail adresinden veya 0545 896 36 92nolu cep telefonundan Kulüp Başkanı  Mustafa Canpolat’a ulaşabileceklerini” söylüyorlar.