Devrek’te öğrenci velilerine yönelik seminer düzenlendi
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde öğrenci velilerine yönelik düzenlene eğitim semineri davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Devrek’te faaliyette bulunan Fatih İlköğretim Okulu tarafından organize edilen ve Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) edilen programda Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından anne, baba, çocuk iletişimi, ebeveyn tutumu, çocukta disiplin ve özgüven gelişimi, okul ve ders başarısı, çocuk eğitimi konularını kendine özgü bir şekilde velilere anlatan Şenol, zaman zaman esprili anlatımları ile katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı.
Düzenlenen programın sonunda konuşan okul müdürü Murat Aksoy, ”Değerli birikimlerini velilerimiz ile paylaşan Psikolog Özkan Şenol’a öncelikle teşekkür ediyorum. Klinik psikoloji alanında uzman olan Şenol bugüne kadar yaklaşık 2480 seminer çalışması düzenleyerek binlerce kişiye psikolojik seminerler vermiştir. Bizlerde bugün şanslı kişiler arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Programın ardından Şenol’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya tarafından günün anısına ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edildi. Seminere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Şube Müdürü Cihan Durdubaş, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.