TED Özel Zonguldak Koleji Ortaokulu-Lisesi, Tam Eğitim Burslular Öğrenci Kulübü tarafından 10-16 Mayıs 2019 Engelliler Haftası’nda, engelli hayvanlar için TED Özel Zonguldak Koleji’nde yardım kampanyası düzenlendi.

Yardım kampanyası sonrasında elde edilen gelir; gıda ve sağlık giderlerini karşılamalarını sağlamak amacıyla engelli, yaşlı ve felçli hayvan tedavi, bakım ve yaşam merkezi olan Encander Derneğine bağışlandı. Çalışma boyunca tam eğitim burslu öğrencilerin her biri, görevli oldukları sınıflarda engelli hayvanlar ve Encander hakkında farkındalık yaratmak için sunumlar yaptı ve bağışları topladı. Ayrıca çalışma kapsamında; ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak, hayvanların sevgiyi nasıl yaşadıklarını ve insanlarla kurduğu muhteşem bağı anlatan “Hachiko” isimli filmin sinema gösterimi yapıldı ve keyifle izlendi.

TED Özel Zonguldak Koleji Okulları, Tam Eğitim Burslular Öğrenci Kulübü Rehber Öğretmeni Aslıhan Güçlücan Karaman kampanya süresince ilgi ve istekle kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini sundu.