Zonguldak BEÜ Fen-Edebiyat Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezunlarına Yemin ve Kep Atma Töreni Yapıldı.

Zonguldak BEÜ Fen-Edebiyat Fakültesi 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz için yemin ve kep atma töreni sosyal mesafe gözetilerek yapıldı. 18 Ağustos Çarşamba günü Farabi Kampüsünde gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Aile ve Soysal Hizmetler İl Müdür Veli Köktürk, Senato Üyeleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 

Tören diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende, Üniversitemizden ikincilikle fakültesinden birincilikle mezun olan Kamer Nur Babayiğit mezun öğrenciler adına konuştu. Törenin devamında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel açılış konuşmalarını yaparak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.
 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı: “Mutluluğun insanlara faydalı olmaktan geçtiğini unutmayın.”
 

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı sözlerine son zamanlarda ülkemizde yaşanan sel ve yangınlarda hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek başladı. Rektör Çufalı; “Gençler, üniversitede aldığınız eğitimin ardından yeni bir hayata başlıyorsunuz, kendi kimliğinizi hiç kaybetmeyin, evrensel değerlere hiçbir zaman sırtınızı dönmeyin. Çalışma hayatınızda ırk, din, sınıf ayrımı yapmayın, hoşgörülü ve nitelikli olun. Mutluluğun insanlara faydalı olmaktan geçtiğini unutmayın.” dedi. Rektörümüz konuşmasını mezun olan öğrencilerimize ve ailelerine başarılar dileyerek sonlandırdı.
 

Mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra Prof. Dr. Kadir Demir eşliğinde mezuniyet yemini edilmesi ve devamında fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.