Zonguldak Fener Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesine sayılı dakikalar kalırken, okul bahçesindeki mezuniyet töreninde öğrenciler müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatarak aileleriyle birlikte büyük bir coşku yaşadılar.

            Düzenlenen törende bir konuşma yapan Fener Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bozdemir, yaptığı konuşmada, “Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve personelimle hizmet ederek onların daha kendinden emin ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içersinde tekrar takdim ediyorum. Sayın veliler öğrencilerimize TYT-AYT sınavlarında başarılar diler onlara olan desteklerinizin devamını temenni ederim. Değerli meslektaşlarım bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuza her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve daima yanımızda bulunan Okul Aile Birliği Başkanımıza da teşekkür ediyorum.

          Sevgili gençler sizden sahip olmanızı istediğim üç şey var birincisi sağlığınız, ikincisi mutluluğunuz üçüncüsü ise ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil,  iyi bir insan,  değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum ve yolunuzun açık olmasını istiyorum” dedi.

          Daha sonra törende 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında okul birincisi Duygu Çiftçi, okul ikincisi Aybüke Alçınkaya ve okul üçüncüsü Sedanur Angın’a Okul Müdürü Ahmet Bozdemir tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Programın son bölümünde ise öğrenciler müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatarak bu coşkuyu aileleriyle birlikte yaşadılar. (Haber Merkezi)