Araştırmacı, eğitimci ve yazar Uğur Eleman, ailelere çağrıda bulunarak, “Avrupa’da nesil hızla yaşlanıyor. Türkiye’de bu genç nesli kısırlaştırma noktasında özel bir operasyon var. Çocuklarınıza yedirdiğiniz her şeye dikkat edin” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesi tarafından “Peygamberimiz ve Gençlik” adlı panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Eğitimci - Yazar Uğur Eleman, Avrupa ve Amerika nüfuslarının hızla yaşlandığını söyledi. Türkiye’de ise nüfusun yüzde 72’sinin 35 yaş altında olduğuna dikkat çeken Eleman, Türkiye’nin kalkınmasının engellendiği iddiasında bulundu.

“KEDİ VE KÖPEKLERİMİZ MİRASÇILARIMIZ OLABİLİR Mİ?”

“Uyuşturucu”, “terör”, “televizyon ve internet” gibi belaların gençlere bulaştırıldığını söyleyen Eleman, “Almanya’nın nüfusu 70 milyona düşecek. Bugün İtalya’nın nüfusu 57 milyon 2050 yılında bu rakam 43 milyona düşecek. Bugün İngiltere’nin nüfusu 60 milyon civarında bu rakam 2050 yılında 58 milyona düşecek. Avrupa Birliği ülkesi 28 ülkenin 9’unda 65 yaşının üzerindeki nüfus, 14 yaşının altındaki nüfustan daha fazla ne demek bu Avrupa hızla yaşlanıyor. Avrupa ve Amerika hızla çöküyor. Son üç yıl içinde 200 bin Hollandalı müteşebbisin şirketi mirasçı ve varisleri olmadığı için devlete ve kamuya kaldı. Hollanda da en çok tartışılan bir konu, hayvanlarımız bizim mirasçılarımız olabilirler mi kedi ve köpeklerimiz mirasçımız olabilirler mi? Güzel kardeşlerim bu memleketin yüzde 72’si 35 yaşın altında, bu memleketin yüzde 25 ‘i 16 - 25 yaş aralığında ne demek bu. Dört kişiden bir kişi çifte su verilmiş çelik, peki bu çocuklar, bu gençler üretmesin diye ne yapacaksın” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE YAŞAYAN 6 KİŞİDEN BİRİ NORMAL DOĞUM YAPAMIYOR”

Türkiye’nin kısırlaştırılması için özel bir operasyon yapıldığına dikkat çeken Eleman, şöyle devam etti:
“Hiç durmadan bu memleketin gençlerinin başına bela üreteceksin. Bir gün uyuşturucu deyip vuracaksın, bir gün bilgisayar televizyon deyip vuracaksın bir başka gün terör deyip vuracaksın. Ama bunları asla dertsiz bırakmayacaksın. Bırakırsan ne olur biliyor musun 2025 yılında araştırmacılar diyorlar ki Türkiye toplam nüfusu içinde genç nüfusu dünyada en çok olan ülke olacak. Ben demiyorum onlar diyor. Ve bundan korkuyorlar. Siz zannediyorsunuz doğu da güney doğuda ölen Ahmet’e, Mehmet’e veya karşı tarafta ölene acıyor mu bunlar. Bakın size bir şey söyleyeyim çocuklarınıza yedirdiğini her şeye dikkat edin. Türkiye’de bu nesli kısırlaştırma noktasında özel bir operasyon var. Türkiye’de yaşayan 6 kişiden bir kişi normal yoldan şuanda doğum yapamıyor. Sakın kimse birilerini suçlamaya kalkmasın siyasetçiler suçlu, bürokratlar suçlu, eğitimciler suçlu demesin kim suçlu biz suçluyuz. Ben size suçlu dediğim zaman bir parmağım sizi gösteriyor geri kalan 4 parmak kimi gösteriyor. Kendimi biz sürümüze maalesef sahip çıkmadık.”

"FACEOOK BOŞANMA GEREKÇESİ”

2009 yılında Amerika’daki çiftlerin boşanma gerekçesinin sosyal medya devi Facebook olduğunu öne süren Eleman, “2009 yılında Amerika’da gerçekleşen her altı boşanmanın dilekçesinde birisinde sebep “faceebok” lütfen dikkat ediniz” diye konuştu.

“DÜNYADA İNSANLARI BU KADAR ÜRETİMDEN SOYUTLAYAN BİR EĞİTİM PROGRAMI YOK”

İnsanlara üretme fırsatı verilmediği takdirde sonunda tükeneceklerini söyleyen Araştırmacı Yazar Uğur Eleman, eğitim sistemine tepki gösterdi. Türkiye’deki uzun süreli eğitim müfredatının dünyanın hiçbir ülkesinde uygulanmadığını söyleyen Uğur Eleman, sözlerini şöyle tamamladı.
“Müslümanları şerefli kılan şey güzel üretmeleridir en güzel üretmeleridir. Böylece kalıba ihtiyacımız olamayacak. Bir tane genç en uzun Mohikan saç modeli ile Guinness rekorlar kitabına girmiş. Bir metre 13 santim olarak. Ankara’da rasta diye bir stil var. Burada var mı bilmiyorum saçlarını örük örük yaparlar en az 40 örük bunun için saçlarını uzatacaksın onları öreceksin bir bunları ördükten sonra bozmayacaksın. Bir tane böyle çocuk gördüm. Bir üniversitede psikoloji bölümü okuyormuş Allah aşkına dedim şu saçları ne kadar zamanda örüyorsun dedim. Yaklaşık iki saat falan sürüyor peki dedim her akşam bir daha mı örüyorsun yok dedi. Bunu poşetle beraber koruma altına alıyorum banyoya öyle giriyorum dedi. Neden saçları bozulmasın diye bozulursa karizma biter. Şimdi ‘Emo’ diye bir şey çıktı. Zonguldak’ta da vardır. Saçlarını piramit gibi jöleyle dikiyorlar. Soruyorum çocuklara evladım derdiniz ne amaçları farklı olmak, dikkat çekmek. Dedim ya insanlara üretme fırsatı vermezseniz tüketirler en sonunda tükenirler. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar uzun süreli bir eğitim ve müfredat programı yok Dünya’nın hiçbir yerinde insanları bu kadar üretimden soyutlayan bir eğitim programı yok. Ben eğitimciyim. Dünyanın bütün eğitim sistemlerini araştırım. Danimarka’dan Finlandiya’ya kadar Kanada’dan Amerika’ya kadar hep beraber ne yapacağız. Bu çocukların bu hale gelememesi için bu yavrulara üretim alanları oluşturacağız.”
Zonguldak İl Müftülüğü Konferans salonunda büyük ilgi gören panele Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Oral, Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Bayrak, ve davetliler katıldı.