Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, çehresi yenilenen Karaelmas İlkokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu sene eğitim öğretim dönemi başında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan onarım, tadilat ve tamirat çalışmalarının bitmesi üzerine yapılanları yerinde görmek üzere Karaelmas İlkokulu ve Anasınıfını ziyaret eden Tosun, yüz yüze eğitim gören öğrenciler ve okul öğretmenleriyle de sohbet etti.  

Okul Müdürü Servet Çümen tarafından okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Tosun, okul öğretmenleriyle de bir araya geldi.  

Konuya ilişkin açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Okulumuzda yapılan çalışmaları tek tek gezerek Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürümüze, Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz eşlik etti. Okulumuzda yüz yüze ve uzaktan eğitim süreçleri, salgın sürecinde yapılanlar, okul gelişimi ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürümüze brifing verildi. Brifing sonrası sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek salgın sürecinde  öğretmenlerimizin yaptığı fedakarlık ve özverili çalışmalardan dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek, başarılar diledi. Okulumuzda yapılan onarım, tadilat ve tamiratlar için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun'a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz."