İtalyan La Sapienza Üniversitesinden

BEÜ Obezite Ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezine Ziyaret

Avrupa’nın en köklü üniversitelerinden biri,  öğrenci sayısı bakımından ise en kalabalık ve Roma’nın en eski üniversitesi olan La Sapienza Üniversitesi  Lokomotor Sistem Bilimi  Bölümünde araştırmacı olan ve Diasu Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Piero Galasso, Zonguldak BEÜ Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezimizi gezdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi III. Zonguldak Endokrin Günleri Uluslararası ve Ulusal Katılımlı Multidisipliner Güncel Yaklaşım Sempozyumuna katılmak üzere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine gelen Dr. Galasso, üniversite Obezite Ve Diayebt Uygulama ve Araştırma Merkezimizi de ziyaret ederek, bir takım incelenmelerde bulundu.

Galasso, özellikle merkezimizde oluşturulan Ayak Değerlendirme ve Podolojik İşlemler Bölümünde yaptığı incelemelerde, gerekli ihtiyaçlar ve düzenlemeler, ortak çalışmalar açısından merkez yetkilileri ile  fikir alışverişinde bulundu. İtalyan araştırmacı Dr.  Piero Galasso, ziyaret sonrasında, III. Zonguldak Endokrin Günleri’nde “Postür Değerlendirmeleri, Digitalize Alt Ekstiremite Biyomekaniği Değerlendirmeleri’ni içeren sunumunu gerçekleştirdi.

(Haber merkezi)