Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Keplerini Geleceğe Fırlattı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2015 -2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 24 Mayıs Salı günü saat 15.00’da Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BEÜ basın bürosundan verilen habere göre Törene Zonguldak Belediye Başkan Vekili Zeki Çolak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım Numanoğluile Yüksekokul Müdürleri ve Fakülte Dekanları, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrenciler cübbeleriyle birlikte Sezai Karakoç Kültür Merkezi’ne konukların alkışı eşliğinde girerek salondaki yerlerini aldılar.

Tören konuşmalarının ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesini derece ile bitiren öğrencilere ödülleri taktim edildi. Bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere belgeleri Belediye Başkan Vekili Zeki Çolak tarafından, bölümlerini ikincilikle bitiren öğrencilere belgeleri Rektör Yardımcısı K. Varım Numanoğlu tarafından, bölümleri üçüncülükle bitiren öğrencilere belgeleri Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Keser tarafından takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Cem Dertsiz eşliğinde mezuniyet yemini ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.