TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesi Tiyatro Kulübü hazırladığı, Orhan Kemal’in  “İspinozlar” adlı oyununu; Vakıf başkanı Burçin Bahadır’ın, Okul müdürlerinin, öğretmenlerinin velilerin, lise ve ortaokul öğrencilerin katılımıyla AKM’DE sergiledi. Eylül ayından itibaren özveriyle çalışan tiyatro öğrencileri, heyecanlarını ve yeteneklerini seyirciyle paylaştı. TED Zonguldak Koleji Vakfı Okullarının bu yıl 9.sunu kutladığı “Gençlik Haftası ve Bahar Şenliği” etkinliği içinde yer alan tiyatro, tüm seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Gençlik haftasının açılışında öğrenciler, Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutlamanın heyecanını ve TED farkındalığını her zaman her yerde gösterebilmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan bir konuşma yaptılar. Ve daha nice “Gençlik Şenlikler” inde buluşmanın temennisini ilettiler.

Oyun, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Tüm oyuncuların yeteneklerini ortaya koydukları güzel bir oyunu sahnelenmenin gururunu bir kez daha yaşattılar.

TED öğrencileri her yıl birbirinden farklı, güzel ve keyifli oyunlar çıkarmanın mutluluğunu yaşadılar. Yorucu ve emek isteyen çalışmaların sonucunu en güzel şekilde alkışlarla almanın onurunu duydular. TED tiyatro kulübü öğrencileri, sahne arkasında unutulmaz anlar yaşarken velileri onların heyecanlarına ortak oldular.

TED Zonguldak Koleji Vakıf Başkanı Burçin Bahadır, okul yöneticileri veliler ve öğrenciler oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek kutladılar.

TED Zonguldak Koleji Vakfı Okulları, farkındalığını bir kez daha Zonguldak’a yaşatmanın gururunu duydular.