Memur-Sen ile American Life Dil Okulları Arasında %50 ve %70’e Varan Oranlarda İndirim Anlaşması İmzalandı.

Memur-Sen ile American Life Dil Okulları ile yapılan indirim anlaşmasıyla Memur-Sen üyeleri ve yakınları %50 + %20 indirimli bir şekilde yabancı dil öğrenebilecek. İndirim anlaşmasını Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ile American Life Dil Okulları Genel Koordinatörü Tolunay Çıtlık imzaladılar.

İmza töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, "Biliyorsunuz Memur-Sen olarak bizim kullanmış olduğumuz bir sloganımız var: Memur-Sen üyesini de ülkesini de düşünen bir sendikadır. Bu kapsamda sadece toplu sözleşme ve ülke düzeyinde kazanımlarla yetinmiyor, yerel düzeyde de ülkemiz ve üyemiz için iyi işler yapmaya devam ediyoruz. İndirim anlaşmalarını hizmet sendikacılığı anlamında çok önemsiyoruz. Bu kapsamda Zonguldak il genelinde yapmış olduğumuz pek çok indirim anlaşmasına bugün bir yenisini daha katıyoruz. Şehrimizin önemli yabancı dil eğitimi merkezlerinden olan  American Life Dil Okulları ile önemli bir indirim anlaşması yapıyoruz. Anlaşmamız üyelerimize yüzde 50, üye çocuklarımıza ise yüzde 70  indirim şeklinde yansıyacak. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

American Life Dil Okulları Genel Koordinatörü Tolunay Çıtlık da Memur-Senle yapılan  indirim anlaşmasının taraflara hayırlı olmasını diledi.

Anlaşma ili ilgili detay şu şekildedir:

1.Memur-Sen üyeleri ve yakınlarına  Genel İngilizce ve programlarında 1 kur liste fiyatı üzerinden  %50 oranında indirim uygulanacaktır.

2.Memur-Sen üyeleri ve yakınlarına  Çocuk Grubu eğitimlerinde %50 + %20 indirim uygulanacaktır.

3.Memur-Sen üyeleri ve yakınlarına özel ders ücretlendirmelerinde belirtilen oranlarda indirim uygulanacaktır. (Haber Merkezi)