Miniklerin dondurma sevinci

Zonguldak’ta Terakki Mahallesi Muhtarı ve Algida personeli tarafından Dumlupınar ilköğretim okulu öğrencilerine dondurma dağıttılar.

Terakki Mahallesi Muhtarı Ali Şükrü Fidanboy tarafından organize edilen dondurma etkinliği Şenlik havasında geçti. Sıcak yaz günlerinin de öğrenciler tarafından fazla tüketilen dondurmanın ücretsiz olarak dağıtımı öğrenciler tarafından büyük sevinçle karşılandı. Terakki Mahallesi Muhtarı tarafından dağıtılan dondurmalar afiyetle yendi.

Terakki mahallesi muhtarı Ali Şükrü Fidanboy “Bugün dağıtma teşvikinde bulunan Algida personeline buradan teşekkür ediyorum.  Terakki Mahallesi Dumlupınar ilköğretim okulu öğrencilerine dondurmalarını vermekten gurur duydum. Kendilerine bu imkanı sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyorum.”dedi.

Okul müdürü Hakan Cansız da “Bugün Mahallemizin muhtarı Ali Şükrü Fidanboy ve Algida ile birlikte organize etmiş oldukları bu dondurma dağıtımı öğrencilerimi çok sevindirdi. Ben şahsım ve öğrencilerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Barış DOĞAN