Mithatpaşa Anasınıfı’nda ‘değerler’ yaşatıldı...

Mithatpaşa İlkokulu Anasınıfı tarafından düzenlenen Yerli Malı Tutum Haftası etkinlileri renkli görüntülere sahne oldu. Velilerin de destek verdiği etkinlikte öğrenci, öğretmen ve veliler kaynaştı.
Programda değerlerimizin değerinin önemi bir kez daha vurgulandı. Minik yüreklere güzel bir dokunuş yapıldı.
Miniklerin ve velilerin coşkusuna ortak olan Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ali Özdoğan ile Müdür Yardımcısı Emrah Cengiz de örnek program düzenleyen öğretmen, öğrenci ve velileri tebrik etti.

Mithatpaşa Anasınıfı Yerli Malı Türkün Malı Haftası etkinliği, A ve B Sınıfı olmak üzere Ayşe Alkan ve Ayşen Yıldız öğretmenlerin nezaretinde, toplam 43 öğrenci ve velileriyle birlikte coşkulu bir şekilde kutlandı.

Mithatpaşa Anasınıfı B Sınıfı Öğretmeni Ayşen Yıldız, etkinlikte emeği geçen velilere teşekkür ederken, A Sınıfı Öğretmeni Ayşe Alkan, “Değerli velilerimizle yaptığımız çalışmalar sonucu minik yavrularımızla hedefimize ulaştık. Onlara değerlerimizi anlatmaya çalıştık. Değerlerimizi çocuklarımıza yaşatmış olduk. Dolu dolu etkinliğin yapılmasında emek sarf eden velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. (Abdullah Karabacak)