Zonguldak İlkokulu 2/C ve 2/E sınıfları “Gelecek için görüşüm, mutlaka geri dönüşüm” sloganı ile yola çıktıkları projelerinin 5.aşaması olan, atık malzemelerin geri dönüşümüne dikkat çekmek adına sergi düzenledi.  Büyük beğeni toplayan sergiye; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve  Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı başta olmak üzere, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kanya, Zonguldak İl Şube Müdürü Hamza Eryiğit, Zonguldak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi Sorumlusu Şebnem Aksu, Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Tatar katıldı.  Okul Müdürü Fatma Günaydın, 2/C Sınıf Öğretmeni M. Kemal Yıldırım ve 2/E Sınıf Öğretmeni Şadiye Özdemir Çetin’in  sorumluluğundaki proje 3 ay gibi bir zaman zarfında hazırlandı.

“ÖĞRENCİLER OLDUKÇA BİLİNÇLENDİ”

Sınıf öğretmenleri Mustafa Kemal Yıldırım ve Şadiye Özdemir Çetin, çocukların gerek çevre duyarlılığı konusunda, gerekse geri dönüşüm konusunda oldukça bilinçlendiklerini, velilerden aldıkları dönütlerin de bu yönde olduğunu belirttiler.

ÖĞRETMENLER TEŞEKKÜR ETTİ

“Ağaç Yaşken Eğilir” atasözünden hareketle küçük yaşlarda öğrenileni yaparak, yaşayarak öğrenmenin kalıcılığının önemini vurgulayan öğretmenler, proje için okul idaresi veliler, ve okul aile başkanlığının vermiş olduğu destek için teşekkür ederek, temiz bir çevre için, ‘’Minik çevreci kahramanlar’’ ile çalışmalarına devam edeceklerini bildirdiler.