ŞAHİN’DEN ÖĞRETMENLERE MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kozlu ve köylerinde görev yapan Müdürler ve öğretmenler için eğlence düzenledi.  Belediye basın bürosundan verilen habere göre Bir restoranda düzenlenen eğlenceye Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, eşi Şahizer Şahin,Kozlu Kaymakamı ve Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya,  Kozlu Milli Eğitim Müdürü Mahsur Gök, Şube Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, çok sayıda müdür ve öğretmen katıldı. Başkan Şahin, öğretmenleri kapıda karanfillerle karşıladı.

ŞAHİN, “ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

Sadece bu gün değil her gün öğretmenler günü kutlanması gerektiğini belirten Şahin, “Biliyorsunuz Öğretmenler günü 24 Kasım 1928’de Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ümüzün sayesinde ülkemizde katlanmaktadır. Tabi diğer milletler de bunu biliyorsunuz 5 Ekim 1994’den itibaren kutlamaktadırlar. Bizim dünya milletlerinden daha önce kutlamamız öğretmenlere verdiğimiz değeri ve öğretmenlerimizin yetiştirdiği çocuklarımıza verdiği değeri gösteriyor. Yeni nesil, Atamızın dediği gibi sizlerin ellerinde yükselecektir, yetişecektir. Ben bu güne kadar sağlamış olduğunuz ve çocuklarımıza verdiğiniz emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Kozlu’muzda da eğitimi en yüksek seviye ye çıkaracağımıza inanıyorum. Sadece bugün değil öğretmenlerimizi her gün anmamız gerektiğini ve bizim için ne kadar önemli olduğunuzu bilmenizi isterim. Bizlerde Belediye olarak üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz, eksiklerimiz var ise sizlerden tabi gerekli uyarıları bekliyoruz. Tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun”dedi.

KARAKAYA, “ZONGULDAK’IN EN İDDİALI İLÇESİ KOZLU’DUR”

Kozlu Kaymakamı ve Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya ise, “Bir çok belediyelere örnek olan Kozlu’muzun çok değerli belediye Başkanı Ertan Şahin’e teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin elinden, bu sinerjinin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Biz Kozlu olarak, güvenliğinden Belediyeciliğe kadar, eğitimden sağlık alanına kadar, her alanda Zonguldak’ın en iddialı ilçesi olma noktasında kararlıyız. Belediye başkanımız Ertan Şahin’e bu güzel organizasyonu düzenlediği için ben teşekkür ediyorum.  Öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum ”dedi.

GÖK, “

ŞAHİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kozlu Milli Eğitim müdürü Mahsur Gök ise,“Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerimize her daim sahip çıkan ve onları yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Ertan Şahin’e bu güzel organizasyonundan dolayı öğretmenlerimizin adına teşekkür ediyorum ”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğretmenler ve davetliler müzik eşliğinde gecenin bir yarısına kadar gönüllerince eğlendi. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in öğretmenler için yaptırdığı pastanın kesilmesinin ardından Şahin, öğretmenlere ve müdürlere hediyeler dağıttı.