Çaycuma Yükseköğretim Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Nisan tarihinde gerçekleştirdikleri ziyarette,BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’eÜniversitenin Çaycuma Kampüsünde Sivil Havacılık Yüksekokulunun kurulması dolayısıyla teşekkür ettiler. 

BEÜ basın bürosundan verilen habere göre rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kandemir, Bülent Ecevit Üniversitesinin Zonguldak’ın gelişiminde bir öncü olduğunu ve kurumun akademik ve bilimsel gelişimini tüm kampüslerine yansıttığını söyledi. Kandemir, “Sayın Rektörün girişimi ile Üniversitemiz sadece Zonguldak merkezinde değil kampüslerinin bulunduğu tüm ilçelerde gelişimini hızla sürdürüyor. Bunu Çaycuma Kampüsündeki gelişimden de net biçimde görebiliyoruz. Son olarak Sivil Havacılık Yüksekokulunun kuruluşu ile Çaycuma için büyük bir adım atılmış oldu. Çaycuma halkı adına başta Sayın Rektörümüze ve tüm Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Rektör Özer de bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Tüm hizmetlerimizi birlikte başarıyoruz sloganı ile gerçekleştiriyoruz. Bu sloganda ‘biz’ kelimesi sadece öğrencimiz, akademik ve idari personelimizi değil sivil toplum örgütünden, esnafına, maden işçisinden yöneticisine tüm Zonguldak’ı ifade ediyor. Her başarıda hepimizin katkısı var. Ben de sizlere Çaycuma Kampüsümüzün gelişimindeki destekleriniz dolayısıyla teşekkür ediyorum.”