Halkın Sesi gazetesinde geçtiğimiz Eylül 2014 ayından beri staj yaparak gazeteciliğin her aşamasını öğrenen ve gelecekte de iyi birer gazeteci olabileceklerini kanıtlayan Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü öğrencileri Tutku Demirsay, Melisa Adıgözel ve Cemre Akkaş stajlarını tamamlayarak Halkın Sesi’ne veda ettiler.

Halkın Sesi Gazetesinde staj yapmaktan çok memnun kaldıklarını belirten öğrenciler, geçen 9 ay içinde çok şeyler öğrendiklerini, gazete çalışanlarının da bu konuda kendilerine ellerinden gelen tüm yardımları yaptıklarını söylediler ve üzülerek veda ettiklerini açıkladılar.

Öğretmenleri M. Ali Timoçin ve gazetedeki eğitmenleri Sermet Aksu ile bir de veda fotoğrafı çektiren Tutku Demirsay, Melisa Adıgözel ve Cemre Akkaş, Halkın Sesi günlerini unutamayacaklarını vurgulayarak ileriki zamanlarda da ziyaret etme sözü verdiler.

Halkın Sesi editörü Sermet Aksu da 3 genç hanımı basın dünyasına kazandırmaktan gurur duyduğunu söyleyerek “çok başarılı birer öğrenciler, tüm yaşamları süresince de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu. (Emre Can Bayram)