24 Şubat'ta düzenlenen okul sporları küçük erkekler ve küçük kızlar yüzme müsabakaları sporcuların yoğun katılımıyla sona erdi. Çekişmeli geçen mücadelelerinin ardın Özel Ted Zonguldak Koleji öğrencileri erkeklerde 1. kızlarda ise 3. olarak büyük bir başarıya imza attılar. Yıllardır devam eden şampiyonluk geleneğini bu sene de bozmayarak devam ettirdiler.   

TED Zonguldak Koleji yüzme branşı sorumlusu Mehmet GEBEDEK yaptığı açıklamada;.Sporcularımız bu turnuvalara ikinci sınıftan itibaren çalışmaya başlıyorlar.Ağaç yaşken eğilir sözünü dikkate alarak daha çok küçük yaşlarda antrenmanlara başlıyoruz.Böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor tabii ki.Yıldız takımımızın ardından küçüklerde de aynı başarıyı yakalamamız bizim doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.Kız ve erkek takımlarımız toplamda 35 madalya alarak bizlere büyük bir sevinç yaşattılar.

Asıl hedefimiz çocuklarımızın spor yapması elbette,aynı zamanda  ahlaklı,çevik ve kazandığında nasıl seviniyorsa kaybettiğinde ise rakibini tebrik etmeyi bilmesini sağlamak. Bu bağlamda çocuklarımıza kazandırdığımız bu kazanımlar daha bilinçli ve daha sağlıklı bir toplum olmamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Bu başarının altında ekip ruhu yatmaktadır. Bu vesileyle hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Kurucu Temsilcilerimiz Sayın Burçin BAHADIR ve Sayın Ali DEMİRTAŞ’a, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi Bölümü ve velilerimize teşekkürü bir borç bilirim.