TED Zonguldak Koleji Mezunlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mezunlar Balosunu 27.04.2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Gündüz etkinliklerle başlayan organizasyon akşam balo ve ertesi gün okulda kahvaltı ile sona erecek. Organizasyon ile alakalı olarak Dernek Başkanı  İ. Kerem Öztürk, şu bilgiyi verdi:

“Her yıl olduğu gibi geleneksel mezunlar balomuzda eski mezunlarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gündüz etkinliklerimizde 1969 mezunumuz Sevgili Volkan Sucukçu mezunlarımız ve öğrencilerimizle sohbet etkinliğinde buluşacak. Akşam balomuza katılacak olan mezuniyette 20.,30.,40.ve50. yıllarını kutlayan mezunlarımıza sertifika ve plaketlerini takdim edeceğiz. Tüm mezunlarımızı bekliyoruz.”

Dernek ikinci başkanı ve aynı zamanda TED - FED Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Yürüten de “Derneğimiz TED-FED yani TED Okulları Mezunlar Dernekleri Federasyonu Üyesidir. TED-FED olarak Türkiye’deki bütün TED Okulları Mezunlarının yer alacağı bir sosyal ağ oluşturuyoruz. Bu ağ da yer almak isteyen tüm mezunlarımızı TED Zonguldak Koleji Mezunlar Derneği’ne üye olmaya davet ediyoruz. Okulumuzdan ya da Sosyal Medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirler.” diye konuştu.