TED Özel Zonguldak Koleji İlkokul 2. 3. ve 4.sınıf öğrencileri 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü, Atatürk Kültür Merkezinde “Yıl Sonu Performans”  gösterilerini gerçekleştirdiler.

İlkokul ve Anaokul Müdürü Mehtap PARLAR’ın konuşmasıyla başlayan program, eğitimcilere çiçek verilmesi ve Kurucu Temsilcisi Burçin BAHADIR’a küçük ellerin yaptığı resmin takdim edilmesiyle devam etti.

TED’li öğrencilerin sergilediği İngilizce sahne performansları görülmeye değerdi. Özverili çalışmaların sonucunda gerçekleştirdikleri performanslarında sadece oyunculuk yeteneklerini değil, müzik alanındaki başarılarını da sergilediler.

Öğrencilerin kostüm ışıklarının dahi yetişemediği dans gösterileri salonda büyük beğeni topladı.  Zumba danslarındaki tempolarını, izleyiciler coşkuyla alkışladı. Enstrüman çalmada sınır tanımayan bando ekibi,  yaptığı ritimlerle salonun beğenisini kazandı.  TED’liler spor performanslarıyla ayakta alkışlandılar. Jimnastik gösterileriyle aldıkları eğitimin ne kadar çok etkili olduğu anlaşılıyordu. TED’in çok sesli korosu, özenle seçilen şarkıları seslendirirken, adeta izleyicilerin kulaklarının pasını sildi. İzleyicilerin mutlulukla izlediği “Yıl Sonu Performans Gösterisi”  10. Yıl Marşıyla sonlandı.

İl Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü İsmail ÖZTÜRK’e etkinliklere katılımı nedeniyle teşekkür edildi.