2018-2019 Eğitim ve Öğretim Anaokulu yılsonu gösterisi, Atatürk Kültür Merkezinde 3, 4 ve 5 yaş grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Yıl sonu gösterisi;  Dans ile ritmin buluştuğu,  sporcu kişiliklerinin jimnastik ile bütünleştiği, koro ile seslerinin çoğaldığı ve İngilizce ile evrenselliğe adım atmaya başladıkları bir yılın özetiydi.

Geleceğe hazırlanan yaprakların, yağmur damlalarına yetişmek için büyüdüğü, kelebeklerin kanatlandığı ve uğur böceklerinin daha yükseğe çıkarak geçirdikleri bir yılın ardından ortaya koydukları sahne performansları ile izleyen herkesin gönlünde yer edindiler.

Sahnede devleşen miniklerin, renkli görüntülere sahne olan performansları, katılımcıların coşkulu alkışları eşliğinde sonlandı.

TED Özel Zonguldak Koleji Anaokul ve İlkokul Müdürü Sayın Mehtap PARLAR, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli Milli Eğitim Müdür Vekili Murat KAPICI’ya ve Özel Öğretim Şube Müdürü İsmail ÖZTÜRK’e katıldıkları için teşekkür ettiğini” söyledi.

Her yıl artarak büyüyen TED Özel Zonguldak Koleji ailesi olarak, daha güzel günlerde bir arada olmayı dileyerek, sözlerini tamamladı.