Prof. Dr. Şaban Teoman DURALI Bilim ve Sanat Merkezinin yürütücülüğünde gerçekleşen “Makrodan Mikroya Göktepe 2” TÜBİTAK 4004 projesi tamamlandı.

Prof. Dr. Şaban Teoman DURALI Bilim ve Sanat Merkezi ile Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen Tübitak 4004 Makrodan Mikroya Göktepe-2 Projesinin Sergi ve Kapanış törenine Karabük Valisi Fuat Gürel, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, BEÜ Rektör Yardımcısı Kemal Büyükgüzel Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Ve Sanat Merkezi Müdürü Erol Sezer, Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Işık Katıldı.

Öğrencilerin ekosistemin temel elemanları olan canlı ve cansız öğelerini anlamaları, çevre bilinci kazanmaları, doğanın işleyişinde etkili çevresel faktörleri fark etmeleri ve doğayı korumaya karşı oluşacak tutumun artırılmasının sağlanması amaçlan projenin kapanış töreni öncesinde öğrenciler tarafından tasarlanarak yapılan kamp çantaları, kuş evi ve özgün resim çalışmalarının yer aldığı serginin açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Vali Fuat Gürel sergiyi gezerek öğrencilerle sohbet etti.