AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, YGS sınavına girecek öğrencilere “bu sınav bundan sonraki hayatınız için bir başlangıç olduğu için önem taşısa da dünyanın sonu değildir.  Sınava giren bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar basın bürosundan yaptığı açıklamada;” 15 Mart Pazar günü yapılacak olan bu sınava öğrencilerimiz uzun süre çalıştılar.  Öğrencilerimizin uzun süre hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inancım sonsuzdur. Elbette bu sınavda başarılı olamayan öğrencilerimiz de olacaktır. Bu hayatın sonu yâda ölüm kalım meselesi değildir. Bu sınav hiçbir zaman ölçü değildir.   Önemli olan sağlıklı, yapıcı, orijinal fikirler üretebilen, yaşam boyu öğrenme merakı olan karakterlibir birey olarak toplumda yer alabilmektir.

Sevgili öğrenciler, bu sınav önemli fakat her şey demek te değildir. Gerilime ve strese kapılmayın. Kendinize güvenin ve inanın. Önemli olan yaşamda ne istediğinizi bilmek ve ona göre yol çizmektir. Sizlerin başarısı bizim de başarımız, sizlerin başarısızlığı ise bizim eksikliğimizdir. Bizler, aileleriniz ve öğretmenleriniz her zaman sizlerin yanındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle pazar günü yapılacak YGS sınavına girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. “dedi.

ULUPINAR, 14 MART TIP BAYRAMINI DA KUTLADI.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla basın bürosu aracılığı ile yayınladığı kutlama mesajında, ”Böylesine zor bir görevi büyük bir aşkla ve şevkle yerine getiren çalışanlarımız, sağlık sistemimizin bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı yapmıştır. Gelişmişliğin en önemli göstergelerinden biri sağlıktır. Ülkemiz, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. Son yıllarda sağlık hizmetlerinden memnuniyeti yüzde 39’lardan yüzde 73’lere çıkaran, Cumhuriyet tarihimiz boyunca yaşanmamış, ertelenmiş; bazen düşünülmüş ama cesaret edilememiş köklü değişimleri bünyesinde barındıran Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın da en önemli unsuru başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarımız ve onların kutsal emekleridir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en zor ama en onurlu mesleklerinden birini yapan bütün hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlıkta bugünlere gelmemizdeki katkıları için Ülkem ve Zonguldaklı hemşerilerim adına bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.